Τα λόγια μας μπορεί να κρύβουν τις σκέψεις μας, οι πράξεις μας όμως τις φανερώνουν...

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΗΣ
ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
To ΔΗΚΚΙ καταδικάζει τη διαρκή τουρκική προκλητικότητα με την παραβίαση του Εθνικού εναέριου και θαλάσσιου χώρου στο Αιγαίο.
Οι πρόσφατες προκλητικές παραβιάσεις με τις υπερπτήσεις πάνω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι καθώς και η παρεμπόδιση των σκαφών της FRONTEX στον Εθνικό μας χώρο, δείχνουν καθαρά την προσπάθεια της Άγκυρας για επέκταση, μέσω της διχοτόμησης του Αιγαίου.
Στη σημερινή κατάσταση φτάσαμε εξαιτίας της διαρκούς υποχωρητικότητας της Κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία συνεχίζοντας την πολιτική υποχωρήσεων των Κυβερνήσεων Σημίτη, έχει καταστήσει «ντε φάκτο» συνδιαχειριστή στο Αιγαίο την Τουρκία.
Οι ενέργειες αυτές της κυβέρνησης είναι σε πλήρη αντίθεση με το υψηλό πατριωτικό φρόνημα του λαού και του Ελληνισμού γενικότερα, ο οποίος έχει αποδείξει στο διάβα της Ιστορίας ότι μπορεί αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει την κάθε είδους επιβουλή.
Εδώ και τώρα να σταματήσει η Αμερικανονατοϊκής έμπνευσης υποχωρητικότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης προκειμένου να προασπίσουμε με αποτελεσματικότητα τα κυρίαρχα Εθνικά μας δικαιώματα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΚΑΡΟΛΟΥ 28 ΠΛ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:210 5234288-9 ΦΑΞ : 210 5239856
Mail: info@dikki.org , press@dikki.org
Web site : www.dikki.org Αθήνα 19.6.09

Δεν υπάρχουν σχόλια: