Τα λόγια μας μπορεί να κρύβουν τις σκέψεις μας, οι πράξεις μας όμως τις φανερώνουν...

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Για μια ακόμη φορά η Τουρκία αρνείται να εφαρμόσει διμερείς συμφωνίες

1. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
Στην χτεσινή συνάντηση που είχε ο ΥΠ.ΕΞ. της Τουρκίας Νταβούτογλου ισλαμιστής «διανοούμενος» με την ΥΠ.ΕΞ. της ελληνικής κυβέρνησης Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ΟΧΙ στην επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στην Τουρκία.
Για μια ακόμη φορά η Τουρκία αρνείται να εφαρμόσει διμερείς συμφωνίες. Η προκλητικότητα του Νταβούτογλου δείχνει καθαρά ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κράτος τραμπούκο χωροφύλακα της αμερικανονατοϊκής Νέας Τάξης στην περιοχή.
Η αντίδραση πρέπει να είναι άμεση και καταλυτική διότι με την οργανωμένη από το Τουρκικό κράτος αθρόα είσοδο δυστυχισμένων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην χώρα, η Τουρκία θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο, εκτός του οικονομικού, κοινωνικού και εργασιακού προβλήματος, της αλλαγής και της πληθυσμιακής συνοχής στον Ελλαδικό χώρο. Παράλληλα η Τουρκία με τον τρόπο αυτό θέλει να εγκαταστήσει ισχυρές πληθυσμιακές βάσεις στην Ελλάδα ώστε να τις χρησιμοποιήσει σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης.
Δραστήριο ρόλο επίσης σε αυτή την περίπτωση θα παίξουν βέβαια και οι πράκτορες της ΜΙΤ, τους οποίους στέλνει η Άγκυρα για να «συνοδεύσουν» τους μετανάστες.
2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση της Ν.Δ. δια της ΥΠ.ΕΞ. Ντόρας Μπακογιάννη με τον αναπληρωτή ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ Στάινμπεργκ στην Κέρκυρα, που αφορά την έκδοση οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη βαφτίσουν οι ΗΠΑ τρομοκράτη, είναι συμφωνία υποτέλειας, υποταγής και κατάργησης της Εθνικής Ανεξαρτησίας και των ατομικών ελευθεριών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ουάσιγκτον με αντάλλαγμα να πάρει η Ελλάδα την πολυπόθητη «κατάργηση της βίζας».
Τέτοιες συμφωνίες μας βρίσκουν αντίθετους και πιστεύουμε ότι ο λαός θα τις καταργήσει στην πράξη.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΚΑΡΟΛΟΥ 28 ΠΛ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:210 5234288-9 ΦΑΞ : 210 5239856
Mail: info@dikki.org , press@dikki.org
Web site : www.dikki.org Αθήνα 29-6-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: