Τα λόγια μας μπορεί να κρύβουν τις σκέψεις μας, οι πράξεις μας όμως τις φανερώνουν...

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η…. ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ Δ. ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΚΚΙ!

Αθήνα 7.7.09
ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η…. ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ Δ. ΤΣΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΚΚΙ!
Η Επιτροπή Οικονομικών των κομμάτων της Βουλής με μειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ (Γ. Δραγασάκης), του ΚΚΕ (Α. Σκυλάκος, Α. Καταρτζής) και του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου που μετέχει στην Επιτροπή, θεώρησε βιβλία εσόδων – εξόδων του ΔΗΚΚΙ που είχε καταθέσει πριν από τις Ευρωεκλογές ο Δ. Τσοβόλας. Η ίδια Επιτροπή με πλειοψηφία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, κατά τα έτη 2005, 2006, 2007 είχε θεωρήσει τα βιβλία εσόδων – εξόδων του ΔΗΚΚΙ που είχε καταθέσει η πλειοψηφία των μελών της ΚΕ η οποία με βάση την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών συνέχιζε και συνεχίζει τη λειτουργία του ΔΗΚΚΙ.
Καταπατώντας την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία σε αντίθεση με τους επί πενταετία ισχυρισμούς του Δ. Τσοβόλα αποφάνθηκε ότι το ΔΗΚΚΙ λειτουργεί και ότι η πλειοψηφία του ανώτατου Οργάνου του (Κ.Ε.) είναι αντίθετη με την πλευρά Τσοβόλα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να επαναφέρουν τον τελευταίο στο πολιτικό προσκήνιο, εν όψει και των πιθανών βουλευτικών εκλογών το φθινόπωρο.
Πα’ ότι η παραπάνω εξέλιξη δεν έχει καμία πρακτική και νομική επίπτωση στον αγώνα της πλειοψηφίας της Κ.Ε. που για περισσότερο από πέντε χρόνια, συνεχίζει ανελλιπώς τη λειτουργία και τη δράση του ΔΗΚΚΙ σε όλη την Ελλάδα, η απόφαση αυτή της Επιτροπής Οικονομικών των κομμάτων πρέπει να καταγγελθεί από το σύνολο του προοδευτικού πολιτικού κόσμου, από κάθε δημοκράτη πολίτη που πιστεύει ότι τα πολιτικά κόμματα δεν «μαγειρεύονται» από το πολιτικό κατεστημένο και το δικομματισμό, αλλά ιδρύονται και λειτουργούν από την ελεύθερη βούληση και τη πολιτική στράτευση τμημάτων του ελληνικού λαού.
Η πολιτική αμετροέπεια και η φαρσοκωμωδία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην συγκεκριμένη περίπτωση ξεπερνά κάθε όριο. Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι της απόφασης του Αρείου Πάγου η οποία εκτός των άλλων αποφαίνεται ότι το έμβλημα και ο τίτλος του ΔΗΚΚΙ δεν ανήκουν στον πρώην Πρόεδρό του, επιχειρεί να επαναφέρει τον τελευταίο στην πολιτική ζωή από την πίσω πόρτα ώστε να τον χρησιμοποιήσει ως συμπληρωματικό πολιτικό μπαλαντέρ στις επερχόμενες πολιτικές εκλογές. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο Δ. Τσοβόλας στις βουλευτικές εκλογές του 2007 δημόσια ζήτησε τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, πράγμα το οποίο τον απομόνωσε πλήρως από το σύνολο των μελών, στελεχών και φίλων του σοσιαλιστικού – πατριωτικού χώρου και το ΔΗΚΚΙ που συνεχίζουν την πορεία του επάνω στις ιδεολογικές αρχές και αξίες της ίδρυσης του κόμματος το1995. Δηλώνουμε ότι: κάθε προσπάθεια επανόδου του Δ. Τσοβόλα και καπηλείας των αγώνων που όλα αυτά τα χρόνια έγιναν και συνεχίζονται από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών και στελεχών του ΔΗΚΚΙ, θα πέσει στο κενό και θα μετατραπεί σε μπούμερανγκ για τους εμπνευστές της.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΚΑΡΟΛΟΥ 28 ΠΛ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:210 5234288-9 ΦΑΞ : 210 5239856
Mail: info@dikki.org , press@dikki.org
Web site : www.dikki.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: